Сирний торт
Інгредієнти
Для тіста:
- 2 шт. яєчних жовтків;
- 100 г цукру;
- 100 г вершкового масла;
- сода;
- оцет;
- борошно;
Для начинки:
- 300 г сиру;
- 100 г цукру;
- 2 жовтки;
- ванілін.
Процес приготування
1 крок
Жовтки розтерти з цукром, додати м’яке масло, соду (погасити декількома краплями оцту) та ретельно розтерти. Всипати борошно та замісити не дуже густе тісто. Випекти корж.
2 крок
Сир розтерти, додати жовтки, ванілін, цукор, добре перемішати та рівномірно розкласти на випечений корж. Зверху залити білковим кремом.
3 крок
Білки збити в піну, додати цукор та ванілін і залити приготований для випікання торт. Поставити його на 10-15 хвилин у духовку, щоб крем трохи підрум’янився.
Сирний торт