Сирний торт


Підготовка
30 хвилин
Готувати
15 хвилин
6 порцій

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 шт. яєчних жовтків;
  • 100 г цукру;
  • 100 г вершкового масла;
  • сода;
  • оцет;
  • борошно;

Для начинки:

  • 300 г сиру;
  • 100 г цукру;
  • 2 жовтки;
  • ванілін.

Процес приготування

1 крок

Жовтки розтерти з цукром, додати м’яке масло, соду (погасити декількома краплями оцту) та ретельно розтерти. Всипати борошно та замісити не дуже густе тісто. Випекти корж.

2 крок

Сир розтерти, додати жовтки, ванілін, цукор, добре перемішати та рівномірно розкласти на випечений корж. Зверху залити білковим кремом.

3 крок

Білки збити в піну, додати цукор та ванілін і залити приготований для випікання торт. Поставити його на 10-15 хвилин у духовку, щоб крем трохи підрум’янився.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар