Пташине молоко


Підготовка
2-3 години
Готувати
30 хвилин
6 порцій

Інгредієнти

Для тіста:

  • 150 борошна;
  • 75 вершкового маргарину;
  • 6 яєць;
  • 130 г води;
  • сіль;

Для крему:

  • 280 г вершкового масла;
  • 6 жовтків;
  • 130 г згущеного молока;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 100 г горіхів;
  • ванільний цукор;
  • вино.

Для посипання:

  • 100 г цукрової пудри.

Процес приготування

1 крок

Приготувати заварне тісто, покласти його у кондитерський мішок та видавити у вигляді круглих булочок. Випікати при температурі 170-200 градусів протягом 25-30 хвилин.

2 крок

Готові булочки заповнити кремом з горіхами, верх змастити кремом без горіхів та посипати подрібненими смаженими горіхами та цукровою пудрою.

3 крок

Згущене молоко, цукрову пудру та жовтки виварити на водяній бані впродовж 2 годин; горіхи підсмажити та пропустити через м’ясорубку.

4 крок

Масло збити, з’єднати з жовтками та, продовжуючи збивати, додати ванільний цукор та трохи вина. У частину крему, яким заповнюють булочки, додати подрібнені горіхи. Частину залишити для посипання.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар