Пташине молоко
Інгредієнти
Для тіста:
- 150 борошна;
- 75 вершкового маргарину;
- 6 яєць;
- 130 г води;
- сіль;
Для крему:
- 280 г вершкового масла;
- 6 жовтків;
- 130 г згущеного молока;
- 100 г цукрової пудри;
- 100 г горіхів;
- ванільний цукор;
- вино.
Для посипання:
- 100 г цукрової пудри.
Процес приготування
1 крок
Приготувати заварне тісто, покласти його у кондитерський мішок та видавити у вигляді круглих булочок. Випікати при температурі 170-200 градусів протягом 25-30 хвилин.
2 крок
Готові булочки заповнити кремом з горіхами, верх змастити кремом без горіхів та посипати подрібненими смаженими горіхами та цукровою пудрою.
3 крок
Згущене молоко, цукрову пудру та жовтки виварити на водяній бані впродовж 2 годин; горіхи підсмажити та пропустити через м’ясорубку.
4 крок
Масло збити, з’єднати з жовтками та, продовжуючи збивати, додати ванільний цукор та трохи вина. У частину крему, яким заповнюють булочки, додати подрібнені горіхи. Частину залишити для посипання.
Пташине молоко