Пісочне печиво


Підготовка
50 хвилин
Готувати
15 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 250 г борошна;
  • 180 г вершкового масла;
  • 2 шт. яєчних жовтків;
  • 100 г цукру;
  • щіпка солі.

Процес приготування

1 крок

Жовтки розтерти з вершковим маслом, цукром та сіллю. Поступово додавати борошно та замісити тісто. Готове тісто покласти на 20-30 хвилин у холодильник.

2 крок

На підсипаній борошном дошці розкачайте тісто в пласт товщиною 5 мм та формочкою виріжте печиво потрібної форми.

3 крок

Випікати в духовці розігрітій до 180 градусів до золотистого кольору, приблизно 15 хвилин.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар