Медове печиво
Інгредієнти
- 150 г вершкового масла;
- 60 г меду;
- 2 яйця;
- 250 г цукру;
- по 1 ч. л. меленої кориці, імбирного кореня та ваніліну;
- 1 ч. л. розпушувача;
- борошно (орієнтуватися за консистенцією тіста).
Процес приготування
1 крок
Змішати в ємності масло, мед, цукор, яйця, прянощі. Прогріти вміст на середній температурі, помішуючи лопаткою. Коли цукор розчиниться, зняти з вогню, поставити вистигати.
2 крок
У рідку заготовку потроху додавати борошно з розпушувачем. Змішувати спочатку лопаткою, коли тісто стане досить густим, – вимішувати на столі або дошці. Підсипати борошно стільки, скільки знадобиться для отримання повітряного, слухняного тіста.
3 крок
Розкачувати тісто до 7 мм, формочками вирізати печиво. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10-15 хвилин.
Медове печиво