Вершковий соус до риби


Підготовка
5 хвилин
Готувати
20 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • борошно – 50 г;
  • вершки – 100 мл;
  • вершкове масло – 50 г;
  • зелень – маленький пучок;
  • сушений базилік – за смаком;
  • лимон – 0.5 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • перець Огородник™ – щіпка;
  • прованські трави Огородник™.

Процес приготування

1 крок

У невеликій сковороді розтоплюємо масло, додаємо борошно і засмажуємо його до золотистого відтінку.

2 крок

Вливаємо в густу масу холодні вершки, все добре вимішуємо, кладемо дрібно нашатковану зелень (кріп, базилік, кінза, на ваш розсуд), підсолюємо і, постійно помішуючи, тримаємо на вогні 5 хвилин. 

3 крок

Знімаємо, притрушуємо перцем, спеціями і видавлюємо сік лимона. Ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар