Вершковий соус до риби
Інгредієнти
- борошно – 50 г;
- вершки – 100 мл;
- вершкове масло – 50 г;
- зелень – маленький пучок;
- сушений базилік – за смаком;
- лимон – 0.5 шт.;
- сіль – за смаком;
- перець Огородник™ – щіпка;
- прованські трави Огородник™.
Процес приготування
1 крок
У невеликій сковороді розтоплюємо масло, додаємо борошно і засмажуємо його до золотистого відтінку.
2 крок
Вливаємо в густу масу холодні вершки, все добре вимішуємо, кладемо дрібно нашатковану зелень (кріп, базилік, кінза, на ваш розсуд), підсолюємо і, постійно помішуючи, тримаємо на вогні 5 хвилин.
3 крок
Знімаємо, притрушуємо перцем, спеціями і видавлюємо сік лимона. Ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Вершковий соус до риби