Соус до шашлику
Інгредієнти
- томатна паста – 0,5-1 л;
- часник – кілька зубчиків;
- цибуля – 1 шт.;
- кріп, петрушка – 2 пучечки;
- цукор – 1 ст. л.;
- сіль – 1 ч. л.;
- вода – 1 склянка;
- базилік;
- перець чорний мелений ОгородникТМ.
Процес приготування
1 крок
Паста викладається в каструлю, заливається водою. Після чого ставиться на маленький вогонь. Безперервно помішуючи, доводимо суміш до кипіння.
2 крок
Додати усі інгредієнти, окрім часнику. Варити соус протягом 5 хв. Після цього додати роздавлений часник.
3 крок
Соус холоне настоюється. Готовність настає при охолодженні до 20 градусів.
Соус до шашлику