Соус до шашлику


Підготовка
15 хвилин
Готувати
25 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • томатна паста – 0,5-1 л;
  • часник – кілька зубчиків;
  • цибуля – 1 шт.;
  • кріп, петрушка – 2 пучечки;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • вода – 1 склянка;
  • базилік;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ.

Процес приготування

1 крок

Паста викладається в каструлю, заливається водою. Після чого ставиться на маленький вогонь. Безперервно помішуючи, доводимо суміш до кипіння.

2 крок

Додати усі інгредієнти, окрім часнику. Варити соус протягом 5 хв. Після цього додати роздавлений часник.

3 крок

Соус холоне настоюється. Готовність настає при охолодженні до 20 градусів.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар