Капусняк
Інгредієнти
- 500 г свинини;
- 800 г квашеної капусти;
- 400 г картоплі;
- 1 морква;
- 1 корінь петрушки;
- 1 цибулина;
- 2 зубки часнику;
- 50 г сала-шпику;
- 1 ст. л. борошна;
- 2-3 ст. л. вершкового масла;
- 4 ст. л. сметани;
- 2 л води;
- зелень;
- сіль, перець ОгородникТМ.
Процес приготування
1 крок
Свинину варять до готовності, ріжуть на порції, а бульйон проціджують. Віджату капусту січуть і тушкують майже до готовності з додаванням бульйону. Цибулю, моркву й корінь петрушки очищають, нарізають соломкою, пасерують на вершковому маслі й додають борошно, розведене бульйоном.
2 крок
Половину цибулини дрібно січуть разом із салом, часником і зеленню петрушки. Очищену й нарізану картоплю кладуть у проціджений бульйон, додають тушковану капусту, підготовлені овочі й борошно, нарізане з цибулею й зеленню петрушки сало, заправляють сіллю, перцем Огородник™ і варять до готовності.
3 крок
Подаючи капусняк до столу, у тарілку кладуть свинину та додають сметану.
Капусняк