Бульйон
Інгредієнти
- 500 г м’яса;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 морква;
- 1 корінь селери;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- перець чорний духмяний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
1 крок
Ретельно промити м’ясо, залити 3 літрами води і довести до кипіння. Зняти піну або, якщо м’ясо занадто жирне, злити весь бульйон і заново залити м’ясо водою. Варіть 1,5-2 години.
2 крок
Додайте в каструлю моркву, цибулю і селеру. Посоліть бульйон, додайте духмяний перець і лавровий лист Огородник™ та варіть ще 40 хв. Шумівкою дістаньте із готового бульйону моркву, цибулю, селеру та м’ясо.
3 крок
Для прозорості бульйону, процідіть його через сито.
Бульйон