Борщ зелений
Інгредієнти
- 500 г свинини;
- 250 г буряка;
- 500 г картоплі;
- 1 морква;
- 1 корінь петрушки;
- 1 цибуля;
- 300 г шпинату;
- 300 г щавелю;
- 1 ч. л. муки;
- 1 ч. л. цукру;
- 1 ст. л. оцту
- приправа «До борщу» ОгородникТМ;
- зелень;
- сіль, перець.
Процес приготування
1 крок
Буряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Цибулю обсмажити, змішати з борошном.
2 крок
В бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушкований буряк, смажену з борошном зелень і цибулю, нарізані шпинат та щавель, спеції та приправу «До борщу» Огородник™; варити все до готовності.
3 крок
У тарілку з борщем покласти м’ясо, сметану, нарізані зварені круто яйця та прикрасити зеленню.
Борщ зелений