Борщ український на свинячих реберцях


Підготовка
40 хвилин
Готувати
45 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 500 г ребра свинячі;
  • 100 г капуста білокачанна;
  • 5 шт. картоплі;
  • 1 морква;
  • 4 шт. помідорів;
  • 2 шт. цибуля ріпчаста;
  • 1 перець болгарський;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • приправа «До борщу» ОгородникТМ;
  • часник;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

М’ясо варити протягом 1 години, посолити і додати перець Огородник™ за смаком. Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю і обсмажити на салі, додати нарізаний перець.

2 крок

Помідори бланширувати, натерти на тертці, додати до тушкованих овочів і продовжувати тушкувати 20 хв. Картоплю нарізати, капусту шинкувати та додати їх до м’ясного бульйону і варити 15 хв.

3 крок

До готового супу додати тушковані овочі зі сковорідки, приправу «До борщу» ОгородникТМ, довести до кипіння та вимкнути, додати подрібнений часник.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар