Томатний сік


Підготовка
20 хвилин
Готувати
1 година
6-8 порцій

Інгредієнти

  • помідори – 4-4,5 кг;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • лавровий лист – 2 шт.;
  • гвоздика – 1 бутон;
  • перець чорний горошок Огородник™ – 5 шт.

Процес приготування

1 крок

Помідори добре промити. Розрізати на 2-4 частини, залежно від розміру.

2 крок

Пропустити томати через соковижималку. Помістити у каструлю та закип’ятити.

3 крок

Потім сік підсолити і приправити спеціями. Кип’ятити 10-15 хвилин на невеликому вогні (пінку прибирати не потрібно).

4 крок

Подавати сік до столу або законсервувати на зиму.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар