Філе пангасіуса у духовці
Інгредієнти
- філе пангасіуса – 550 г;
- цибуля – 1-2 шт.;
- сир твердий – 120 г;
- приправа «Середземноморська» – 1 ч. л.;
- сіль, перець – за смаком.
Процес приготування
1 крок
Деко застеліть фольгою. Очищену цибулю, нарізану кільцями, викладіть на фольгу.
2 крок
Якщо філе заморожене, його потрібно розморозити та висушити. Філе з обох сторін натріть приправою, сіллю та перцем і викладіть на цибулю.
3 крок
Загорніть філе пангасіуса у фольгу та випікайте в духовці 20-25 хв. при температурі 180°.
4 крок
Розгорніть фольгу, філе риби посипте тертим сиром і запікайте ще 10 хв. до утворення апетитної золотистої скоринки. До столу страву варто подавати гарячою з будь-яким гарніром.
Філе пангасіуса у духовці