Угорський гуляш


Підготовка
40 хвилин
Готувати
80 хвилин
6 порцій

Інгредієнти

  • 600 г телятини;
  • 2 шт. цибулі ріпчастої;
  • 3 зубчики часника;
  • 5 картоплин;
  • 1 морквина;
  • 4 помідори;
  • 1 ч. л. паприки меленої ОгородникТМ;
  • 2 ст. л. жиру свинячого;
  • кмин;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

1 крок

Телятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хвилин.

2 крок

Додати м’ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку Огородник™, кмин, 1 стакан води і варити на слабкому вогні 25 хвилин, поступово підливаючи воду до 1 л.

3 крок

Помідори ошпарити окропом, обдати крижаною водою і очистити від шкірки. М’якоть нарізати шматочками. Картоплю нарізати такими ж кубиками, як м’ясо.

4 крок

Гуляш посолити, додати перець Огородник™, покласти картоплю, помідори і лавровий лист, варити ще 20 хвилин до готовності картоплі.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар