Угорський гуляш
Інгредієнти
- 600 г телятини;
- 2 шт. цибулі ріпчастої;
- 3 зубчики часника;
- 5 картоплин;
- 1 морквина;
- 4 помідори;
- 1 ч. л. паприки меленої ОгородникТМ;
- 2 ст. л. жиру свинячого;
- кмин;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
1 крок
Телятину нарізати кубиками (2 см). Цибулю, часник і моркву очистити, подрібнити і обсмажити в каструлі в розтопленому жирі 6-7 хвилин.
2 крок
Додати м’ясо, готувати 10 хвилин. Додати паприку Огородник™, кмин, 1 стакан води і варити на слабкому вогні 25 хвилин, поступово підливаючи воду до 1 л.
3 крок
Помідори ошпарити окропом, обдати крижаною водою і очистити від шкірки. М’якоть нарізати шматочками. Картоплю нарізати такими ж кубиками, як м’ясо.
4 крок
Гуляш посолити, додати перець Огородник™, покласти картоплю, помідори і лавровий лист, варити ще 20 хвилин до готовності картоплі.
Угорський гуляш