Курка запечена з картоплею
Інгредієнти
- курка;
- картопля – 1 кг;
- часник – 4 зубчика;
- майонез – 2 ст. л.;
- спеції (орегано, базилік, майоран) – 2 ч. л.;
- перець, сіль – за смаком
Процес приготування
1 крок
Крупно наріжте часник і нашпигуйте ним курочку.
2 крок
Змішайте перець, сіль, майонез та ароматні спеції. Утвореною сумішшю змастіть м’ясо та викладіть на деко.
3 крок
Помийте, наріжте на великі частини картоплю та виложіть її біля м’яса. Деко накрийте фольгою.
4 крок
Курочку з картоплею помість в духовку та випікайте приблизно 1,5 години (в залежності від ваги птиці).
Курка запечена з картоплею