Кесадилья з куркою


Підготовка
15 хвилин
Готувати
30 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • куряче філе – 350 г;
  • цибуля – 200 г;
  • болгарський перець – 120 г;
  • консервована кукурудза – 120 г;
  • консервовані томати – 140 г;
  • перець чилі Огородник мелений – 1/2 ч. л.;
  • перець кайєнський Карпатські трави – за смаком;
  • рослинна олія – для смаження;
  • тортилья – 6 шт.;
  • сир – 240 г;
  • сіль, спеції – за смаком.

Процес приготування

1 крок

Дрібно наріжте куряче м’ясо та підсмажте його на сковорідці, додаючи сіль, перець та спеції за смаком. Дрібно наріжте цибулю та болгарський перець і також обсмажте на сковорідці. Після того, як овочі набудуть золотистого кольору, додайте шматочки м’яса і ще раз усе протушкуйте, помішуючи суміш кожні 20 секунд.

2 крок

Додайте консервовану кукурудзу і томати. Усе ретельно перемішуєте і протушкуйте. Доки начинка холоне, натріть на крупній терці сир. На одну кесадилью потрібно близько 40 г сиру.

3 крок

На один бік тортильї викладіть частину тертого сиру і начинку, присипте ще раз сиром і складіть навпіл, притиснувши долонею зверху.

4 крок

Майже готову кесадилью потрібно підсмажити для того, щоб сир добре розплавився. Рекомендуємо використовувати сковорідку-гриль, після якої на кесадильї залишаються приємні та хрумкі лінії.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар