Фазан смажений
Інгредієнти
- 1 фазан;
- 60 г шпику;
- 1 ст. л. топленого свинячого сала;
- 1 ст. л. вершкового масла;
- сіль, перець за смаком.
- 1 корінь петрушки (або селери)
Процес приготування
1 крок
Підготовану тушку обсмажити (для більшої соковитості її можна нашпигувати свинячим шпиком або обернути філейну частину тоненькими скибками шпику, перев’язавши ниткою в декількох місцях), посолити та смажити на деко в духовці 30-40 хвилин, поливаючи жиром та соком, що виділився.
2 крок
Фазана покласти на тарілку, полити соком, маслом та прикрасити гілочкою зелені. Окремо можна подати салат або мариновані фрукти.
Фазан смажений