Баварські ковбаски


Підготовка
30 хвилин
Готувати
60 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • свиний окорок – 500 г;
  • сіль – 18 г;
  • лід – 100-120 г;
  • перець чорний мелений Огородник – 3 г;
  • коріандр Огородник – 0,5 г;
  • сушена петрушка – 1,5-3 г;
  • свина грудинка – 500 г.

Процес приготування

1 крок

Від свиної грудинки відділіть шкірку. М’ясо наріжте дрібними шматочками, пропустіть через м’ясорубку та помістіть до морозильної камери.

2 крок

Дрібно наріжте цибулю та підсмажте на сковорідці. Коли вона набуде золотистого кольору, додайте охолоджений фарш та спеції. Дуже важливо при цьому регулярно додавати лід, оскільки температура м’яса не повинна перевищувати 12°.

3 крок

Т. зв. «кишку» або «шкірочку» попередньо потрібно замочити у воді. За допомогою спеціального шприца начиніть її фаршем, шляхом перекручування сформуйте невеликі за розміром ковбаски.

4 крок

Підсмажте ковбаски з обох сторін на грилі до золотистого кольору. Таку страву подавати на стіл можна з будь-яким гарніром.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар