Адобо з курки
Інгредієнти
- курка або окремі її частини (бедра, гомілки і т. п.);
- 50 мл соєвого соусу;
- 40 мл винного оцту;
- 3 лаврових листа ТМ Огородник;
- 0,5 ч. л. перцю горошком;
- 1 ч. л. цукру;
- 4 зубчика часнику;
- 1 ч. л. подрібненого кореня імбиру;
- 1 ст. л. червоної паприки;
- 50 мл води;
- рослинна олія.
Процес приготування
1 крок
Підготуйте інгредієнти. Наріжте часник та імбир. Для підсиленого пряного аромату перець горошком злегка розчавіть.
2 крок
Розріжте курку на порційні шматки (якщо це філе – співвідношення 3Х3 см). Рівномірно обсмажте шматки на рослинній олії.
3 крок
До курки додайте соєвий соус, оцет, часник, імбир, паприку та лавровий лист. Всипте цукор та залийте водою.
4 крок
Тушкуйте під кришкою 30-35 хв. до повної готовності. Подавати адобо з курки можна разом з рисом або будь-яким іншим гарніром.
Адобо з курки