Панна-кота
Інгредієнти
- вершки 30% – 400 мл;
- молоко – 100 мл;
- цукор – 100 г;
- ванільна есенція – 1 ч. л.;
- желатин – 10 г;
- полуниця – 200 г.
Процес приготування
1 крок
Залийте желатин 5 ст. л. гарячої води і залиште на 10 хв.
2 крок
Молоко та вершки доведіть до кипіння, але ні в якому разі не дайте їм закипіти. Додайте цукор, ванільну есенцію та ретельно все перемішайте.
3 крок
Утворену масу повторно підігрійте, періодично перемішуючи. Коли вона охолоне, розлийте по формах і поставте до холодильника на 2-3 год.
4 крок
За допомогою блендера подрібніть полуницю, додаючи до неї цукор. Фруктовим соусом залийте пана-коту.
Панна-кота