Сирний чізкейк


Підготовка
15 хвилин
Готувати
30 хвилин
6 порцій

Інгредієнти

  • сир кисломолочний – 500 г;
  • масло вершкове – 120 г;
  • вершки 33% – 200 мл;
  • печиво до чаю – 300 г;
  • цукор – 100 г;
  • желатин – 20 г.

Процес приготування

1 крок

Залити желатин водою (100 мл) та залишити на 50-60 хвилин.

2 крок

Розтопити масло на водяній бані та подрібнити печиво на крихти. Змішати масло з печивом. Викласти з печива нижній шар чізкейка та поставити форму в холодильник.

3 крок

Коли желатин розбухне, потрібно підігріти його, але не доводити до кипіння. Залишити вистигати. Вершки збити з цукром, ввести кисломолочний сир та перемішати до однорідності. Обережно ввести желатин та знову перемішати.

4 крок

Викласти сирно-вершкову суміш на шар з печива. Поставити готовий чізкейк в холодильник на 3-4 години.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар