Сирний чізкейк
Інгредієнти
- сир кисломолочний – 500 г;
- масло вершкове – 120 г;
- вершки 33% – 200 мл;
- печиво до чаю – 300 г;
- цукор – 100 г;
- желатин – 20 г.
Процес приготування
1 крок
Залити желатин водою (100 мл) та залишити на 50-60 хвилин.
2 крок
Розтопити масло на водяній бані та подрібнити печиво на крихти. Змішати масло з печивом. Викласти з печива нижній шар чізкейка та поставити форму в холодильник.
3 крок
Коли желатин розбухне, потрібно підігріти його, але не доводити до кипіння. Залишити вистигати. Вершки збити з цукром, ввести кисломолочний сир та перемішати до однорідності. Обережно ввести желатин та знову перемішати.
4 крок
Викласти сирно-вершкову суміш на шар з печива. Поставити готовий чізкейк в холодильник на 3-4 години.
Сирний чізкейк