Камамбер під ягідним соусом


Підготовка
15 хвилин
Готувати
30 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • сир камамбер – 250 г;
  • майоран;
  • зелень;
  • 1-2 ст.л. журавлинного конфітюру.
  • рослинна олія;

Журавлинний конфітюр:

  • 250 г журавлини;
  • 250 г цукру;
  • 1/4 ч.л. кориці;
  • 1/4 ч.л. гвоздики;
  • сік і цедра 1 апельсина;
  • 3-3 ст. л. вина.

Процес приготування

1 крок

Поверхню сиру злегка надрізати, утворюючи сіточку. В надрізи помістити гілочки зелені; посипати сир майораном. Разом з дерев’яною підставкою загорнути у фольгу.

2 крок

Духовку розігріти до 180 °C, помістити сир та запікати протягом 10 хв. Для приготування конфітюру потрібно: з апельсина зняти цедру, вижати сік. Разом з приправами та цукром довести до кипіння в невеличкій каструльці. Додати промиту журавлину та вино, готувати на повільному вогні 30-40 хв, постійно помішуючи, до бажаної консистенції.

3 крок

Гярячий сир падавати з конфітюром, шматочками багету та червоним вином.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар