Морські гребінці з фенхелем і авокадо


Підготовка
15 хвилин
Готувати
10 хвилин
3 порції

Інгредієнти

  • гранатова патока – 2 ст. л;
  • мелений імбир – 1/2 ч. л.;
  • фенхель – 1/2 ч. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рослинна олія – 1 ст. л.;
  • гребінці – 16 шт.;
  • руккола – 1 пучечок;
  • петрушка – 1 склянка;
  • зелена цибуля – 2 ст. л.;
  • авокадо – 1 шт.

Процес приготування

1 крок

У великій мисці змішати до однорідної маси гранатову патоку, оливкову олію, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем.

2 крок

У сковороді розігріти олію. Приправити гребінці сіллю і перцем. Додати стільки гребінців, щоб вони помістилися на відстані 1 см один від одного, і смажити до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати решту гребінців і смажити від 1 до 2 хв.

3 крок

Приготувати соус: додати фенхель, рукколу, листя петрушки і зелену цибулю, добре перемішати. Додати нарізані шматочки авокадо і перемішати ще раз.

4 крок

При подачі на центр тарілки викласти салат, на верх – гребінці. При бажанні прикрасити зернами граната.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар