Карне Асада
Інгредієнти
- яловичий стейк – 450 г;
- оливкова олія – для смаження;
- салат «Ромен» або «Айсберг» – для подачі.
Для маринаду потрібні:
- часник – 4 зубчики;
- перець халапеньо – 1 шт.;
- приправа Коріандр Карпатські трави – дрібка;
- сіль і мелений чорний перець – за смаком;
- сік лайма – 2 шт.;
- сік апельсина – 2 шт.;
- оцет – 2 ст. л.;
- оливкова олія – 1/2 ст.
Процес приготування
1 крок
Усі інгредієнти для маринаду змішати в блендері або в кухонному комбайні.
2 крок
Промокніть стейк паперовим рушничком, щоб висушити його поверхню. Так він збагатиться киснем і буде ще смачнішим. Наріжте м’ясо на рівномірні шматки, полийте маринадом і помістіть в холодильник. Маринувати м’ясо можна до 2-х днів.
3 крок
Розігрійте гриль або духовку до середньої температури. Смажте стейки протягом 10 хв. М’ясо виходить дуже соковитим всередині з хрумкою та золотистою скоринкою ззовні. «Карне Асада» можна подавати з тако, листями салату та шматками лайму.
Карне Асада