Борщ український на свинячих реберцях
Інгредієнти
- 500 г ребра свинячі;
- 100 г капуста білокачанна;
- 5 шт. картоплі;
- 1 морква;
- 4 шт. помідорів;
- 2 шт. цибуля ріпчаста;
- 1 перець болгарський;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- приправа «До борщу» ОгородникТМ;
- часник;
- сіль.
Процес приготування
1 крок
М’ясо варити протягом 1 години, посолити і додати перець Огородник™ за смаком. Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю і обсмажити на салі, додати нарізаний перець.
2 крок
Помідори бланширувати, натерти на тертці, додати до тушкованих овочів і продовжувати тушкувати 20 хв. Картоплю нарізати, капусту шинкувати та додати їх до м’ясного бульйону і варити 15 хв.
3 крок
До готового супу додати тушковані овочі зі сковорідки, приправу «До борщу» ОгородникТМ, довести до кипіння та вимкнути, додати подрібнений часник.
Борщ український на свинячих реберцях